HOME » ZANGWEEKEND 2018

ZINGEN IN BERGEN BINNEN

23, 24 en 25 maart 2018


Het zangweekend werd verzorgd door twee zang-professionals:


Beiden zijn geschoold op het conservatorium van Amsterdam en hebben elkaar ontmoet tijdens de studie Complete Vocal Technique in Denemarken. Ze hebben elkaar gevonden in de passie voor zingen. Plezier staat voorop en in het weekend ga je ongetwijfeld je stem op een andere manier leren kennen. Ze spelen beiden ook piano en gitaar.

Jacqueline Fleskens is muziektherapeut, theatermaker, docent muziek en gediplomeerd zangdocent in de Complete Vocal Technique. Zij weet als geen ander de veiligheid te creëren waardoor je kan zingen als nooit te voren. Haar humor, enthousiasme en kundigheid zijn uniek! Naast duidelijke uitleg en oefeningen over oa. ademsteun, kleur, bereik werkt Jacqueline met  de deelnemer aan zijn eigen lied.

Sven Keet laat met zijn enthousiasme en kundigheid koren ervaren wat voor oneindig veel mogelijkheden de stem heeft. Iedere stem is uniek. Jouw eigen stemgeluid naar voren laten komen en laten versmelten tot een koorgeluid is zijn specialiteit. Met moove & groove oefeningen probeert hij koren niet alleen harmonisch, maar ook rythmisch goed te laten klinken.


HOTEL BOSCHLUST

KRUISWEG 60

1861 LB BERGEN