Bettereves
HOME » OVER ONS

OVER ONS


Waarop zou ik willen wachten

Schiet zo door mijn gedachten

Als ik steeds hetzelfde herhaal

Creëer ik steeds hetzelfde verhaal 

Wij wonen in Oss, en zoals veel Brabanders, bourgondiër in hart en nieren.

Onze hobby's: lekker tafelen, zingen, fietsen, creatief bezig zijn. Kortom alle dingen die het leven leuk maken.

Ria is creatief (keramiek), graag bezig met fietsroutes maken op de GPS en haar grootste hobby is koken (zie ook Aanschuiftafel). Rien houdt van zingen en organiseren. Onze gezamenlijke interesse is fietsen. Veel plekken in de wereld hebben we op de fiets verkend. 

De afgelopen jaren hebben we diverse keren zelf deelgenomen aan zangworkshops en creatieve weken. Toen ontstond onze droom om dit zelf te gaan organiseren. Onze talenten kunnen we hierin volledig uitleven. Ria in de keuken en als creatief brein en Rien als organisator.  Vorig jaar was het zover en hebben we onze droom waargemaakt. Het was een fantastische week; alle gasten waren enthousiast.

Dat heeft ons doen besluiten om er mee door te gaan en een nieuwe locatie te zoeken, met o.a. zwemwater in de buurt en dichtbij interessante stadjes. Dat hebben we gevonden: Chateau Noncourt, een prachtige sfeervolle accommodatie. 

We zijn daarom met Betterèves gestart. De naam is ontleend aan een combinatie van de aanschuiftafel Van alles un Bietje (een bietje is op zijn frans: betteraves) en onze droom (op zijn frans: rèves) om op mooie locaties zang- en doeweken te organiseren. Dat is Betterèves geworden.

Ons doel is om vanaf het prille ontbijt tot en met het glaasje wijn in de late avond iedereen te laten genieten van heerlijk eten en drinken, lekker zingen en samen met elkaar dingen te doen.

Kom en maak je eigen droom waar!