HOME » AANSCHUIFTAFEL » AANSCHUIFTAFEL

 AANSCHUIFTAFEL

VAN ALLES UN BIETJE


Tijd vliegt, en wij vliegen mee! Alweer acht jaar geleden zijn we begonnen met de aanschuiftafel Van Alles Un Bietje.

De naam is ontstaan omdat we het leuk vonden om op een avond diverse kleine gerechten te presenteren. Dit werd een zesgangenmenu.

Het idee is om voor elkaar bekende en onbekende mensen te laten genieten van een wisselend menu met mediterrane en oosterse gerechten. Eten verbindt.

Er komen alleengaanders, vrienden, vriendinnen en stellen, en ook families of reuniës. De ene avond met z’n vijftienen, de andere avond met z’n tienen, altijd is het keigezellig. Naast het gezamenlijk eten, ontstaan er gesprekken waar we van genieten. De avonden worden ingeleid en afgesloten met een gedicht.

Wij hebben van alles gekookt, voornamelijk vegetarisch en biologisch, en altijd iets van un bietje op het menu. Dit varieerde van bietensoep tot mousse, van salade tot taart.

Wij houden erg van combinaties van smaken, daarbij gebruikmakend van verse kruiden, diverse olieën en azijnsoorten. De gerechten zijn meestal zonder vlees, soms een vleugje vis, en altijd met liefde en zorg bereid. Culinaire hoog-standjes, afgewisseld met eenvoudige, kleurrijke maaltijden en altijd met eerlijke, dagverse ingrediënten. Kortom van alles un bietje.

Met veel plezier en enthousiasme gaan we verder met onszelf opnieuw uitvinden. 

Wil je ook graag een avond genieten van een diner met niet alledaagse gerechten met familie en vrienden, dan kun je daarvoor een afspraak maken.

Je kunt op iedere gewenste dag en elk gewenst tijdstip komen met een groep van minimaal 8 en maximaal 16 personen.